Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Égett az aljnövényzet Zámoly közelében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 25.

ImageÉgő aljnövényzethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Bisztricz Anett, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivője elmondta a Fehérvári Híreknek, hogy Zámoly-Szőlőhegyen körülbelül 2 hektár területen gyulladt ki a száraz aljnövényzet. A tűzesethez két gépjárműfecskendő vonult.

Tovább...
 
Léket kapott a csónak, rendőrök mentették ki a benne ülőket Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 23.

ImageIsmét mentenie kellett a vízirendőröknek a Velencei-tavon. Ezúttal egy horgászcsónak került bajba. Tegnap délután a vízirendőrök a Templom-tisztás nevű területen pásztázták a Velencei-tavat, amikor arra lettek figyelmesek, hogy nem messze tőlük két személy integet feléjük. Azonnal a bajba jutottak segítségére siettek. Közelebb érve látták, hogy az elöregedett horgászcsónak – amiben a 40 év körüli pázmándi nő és az ötvenes éveiben járó agárdi férfi ült – kilyukadt, és süllyedni kezdett.

Tovább...
 
Baleset a gárdonyi vasútállomásnál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 23.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. A 7-es főúton Gárdonyban, a vasútállomás előtt egy Volkswagen Transporter furgon és egy Opel Astra személygépkocsi ütközött. Bisztricz Anettól, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy a furgon az elejével az út menti vízelvezető árokba hajtott. A baleset során a Volkswagenben egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett. A tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Tovább...
 
Kábítószer, lopás, súlyos testi sértés... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 23.

ImageKábítószerrel való visszaélés miatt körözte a Székesfehérvári Rendőrkapitányság azt a fehérvári férfit, akit a rendőrök elfogtak a fehérvári Seregélyesi úton. Előállítását követően a vele szemben folyó eljárás során gyanúsítottként hallgatták ki. Egy mátyásdombi körözött is rendőrkézre került. A férfi ellen a Nagykanizsai Rendőrkapitányság és a Mátészalkai Rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot csalás elkövetése miatt. A személyt a rendőrök előállították az Enyingi Rendőrőrsre, majd átszállították Székesfehérvárra, ahol a rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki.

Tovább...
 
Félrevezették az asszonyt, egymillió forintos kárt okoztak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 22.

ImageFiának hozták vissza tartozását. – ezzel az ürüggyel jutottak be ismeretlenek egy idős asszonyhoz Székesfehérvár, Széchenyi utca egyik családi házába. Majd, amikor a néni át akarta venni tőlük a pénzt, azt mondták neki, hogy az átvételt írásban is rögzíteni kéne. Így a sértett elment papírért, meg tollért, míg eközben a két férfi a nő félretett 400.000.- Ft-ját, valamint 600.000.- Ft értékű arany karkötőjét magához vette, majd távoztak a helyszínről. Mire az asszony visszatért a szobába, már csak hűlt helyüket találta. A rendőrök keresik a két elkövetőt.

 
Gyanúsítottakat keresnek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 21.

ImageA Pápai Rendőrkapitányság rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesekkel szemben, akik 2010. június 26-án 13.00 óra körüli időben Lovászpatona belterületén bementek az egyik lakóházba egy egyedül élő, 78 éves asszonyhoz. Ott erőszak és fenyegetés alkalmazásával megkísérelték a sértettet pénzének és értékeinek átadására kényszeríteni. Külső körülmények azonban megakadályozták az elkövetőket abban, hogy a bűncselekményt befejezzék, ezért a várt javak megszerzése nélkül menekültek el a helyszínről.

Tovább...
 
Strandon loptak, lebuktak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 20.

ImageHárom fiatal lopott az egyik gárdonyi strandon, de pechjükre egy nő felfigyelt rájuk, és értesítette a büfést, aki a biztonságiakat riasztotta. A triót a rendőrök kiérkezéséig visszatartották, ellenük lopás miatt büntetőeljárás indult…

Tovább...
 
Finn-dingi vitorlást mentettek a Velencei-tóból Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 19.

ImageFeltehetően a nagy szél miatt felborult egy finn-dingi vitorlás hajó a Templom tisztás nevű részen, a Velencei tavon, a Velencei Evezős Pálya közelében vasárnap késő délután. A vitorlás hajó két utasa – egy budapesti nő és egy sukorói férfi – megpróbálta ugyan a vízi járművet felállítani, de nem jártak sikerrel. Amikor a gárdonyi vízi rendőrök járőrözés közben meglátták őket, a férfi a vízből próbálta meg feltolni a vitorlát, míg a nő a hajóból segített neki.

Tovább...
 
Frontális karambol a 62-es főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 19.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat a hétvégén. A 62-es főúton, Székesfehérvár és Seregélyes között két személygépkocsi frontálisan ütközött. A balesetben ketten sérültek meg. Bisztricz Anett, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivője elmondta honlapunknak, hogy a Seregélyes felől Székesfehérvár irányába tartó, osztrák rendszámú Citroën C5-ös személygépkocsi a szemből érkező Opel Astrával ütközött. A Citroën keresztbe fordult az úton. Az Opelt vezető férfit és a mellette utazó nőt a mentők a tűzoltók segítségével emelték ki a kocsiból.

Tovább...
 
Ismét körözöttek kezén kattant a bilincs Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 16.

ImageA Fejér megyei rendőrök a hét elején több körözöttet is fogtak. Ez a hét közepén sem volt másképp. Tegnap hét körözött kezén kattant a bilincs.

Tovább...
 
Gyorsvonattal ütközött egy Suzuki Seregélyesen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 15.

ImageA tűzoltók még a zámolyi úton történt balesetnél voltak tegnap, amikor a tűzoltóság ügyeletére újabb súlyos balesetről érkezett bejelentés. Seregélyesen a Dinnyési út vasúti átjárójában egy személygépkocsi és egy gyorsvonat ütközött. A helyszínre két gépjárműfecskendő és a műszaki mentőszer kezdte meg a vonulást. A balesetben a személygépkocsi sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Tovább...
 
<< Első < Előző 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1574 - 1584 / 2094